Het gaat om de ontmoeting!

Voor spoed of acute hulp: bel 053 574 39 29

De ontmoeting met God en de Christus, de ontmoeting met de andere mens, de ontmoeting met de wereld om ons heen, klein en groot, de ontmoeting met de schepping en ook de ontmoeting met je innerlijke zelf. Vanuit die ontmoeting willen wij een parochie zijn die bemoedigt, lacht en troost. U, jij, bent van harte welkom!

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen? Geef u op voor onze nieuwsbrief. Like ons via Facebook, of volg ons via Twitter, Youtube, en Instagram.