Opgeven van (mis)intentie en/of jaargedachtenis

Wij vragen voor een intentie of een jaargedachtenis € 9,00.

Het liturgisch rooster kunt u vinden op onze wekelijkse pagina  ‘Op Weg’ van het Regioblad ‘Rond Haaksbergen’.

Via de volgende link kunt u het formulier downloaden, invullen en samen met het verschuldigde bedrag inleveren bij het secretariaat van de locatie: formulier opgave misintentie of jaargedachtenis. Heeft u vragen of wensen dan kunt u contact opnemen met uw lokaal secretarieel steunpunt.

Locatie Boekelo

H. Marcellinus
053 42 82 694 of 053 42 81 472

Locatie Buurse
H. Maria Praesentatie
spreekuur op dinsdag van 18.30 uur tot 19.00 uur

Locatie Haaksbergen
HH. Bonifatius
spreekuur op donderdag van 09.30 uur tot 10.00 uur

Haaksbergen Eucharistisch Centrum
St. Pancratius
spreekuur van dinsdag t/m donderdag  van 09.00 uur tot 10.00 uur

Uw misintentie wordt geplaatst in de rubriek ‘Op Weg’ van het Regioblad ‘Rond Haaksbergen’.
Met het opgeven van uw misintentie gaat u akkoord met deze publicatie.  Wilt u meer weten over onze privacyverklaring, ga dan naar onze privacyverklaring.