Kloosterweekend: Op verhaal komen vanuit drukte, werk en gezin

Afb. Hof van lof Megen

Elk half jaar gaan we met parochianen, gemeenteleden, gelovigen en ‘ongelovigen’ een weekend naar het klooster in Megen. En telkens weer is het verrassend wat het met mensen doet. Je bent er even helemaal tussen uit, in een andere omgeving en maakt kennis met een andere manier van leven. De confrontatie met het ongewone, de stilte en de rust, maakt nieuwe energie los en kunnen een nieuw perspectief aanreiken voor je eigen leven. Het weekend staat open voor jong en oud. We verblijven bij de Franciscanen te Megen in een sfeervol monumentaal klooster met een kleine gemeenschap. We eten en ( wie wil ) bidden met de broeders mee en bieden daarnaast ons eigen programma aan: film, gesprekken, wandeling, meditatie, bezoek aan de Clarissen op de zaterdagavond…

Begeleiders: pastoraal werker Frank de Heus en drs. Frank Beuger
Data: vrijdagavond 6 tot en met zondagmiddag 8 november 2020 én 25 tot en met 27 juni 2021 ( voor wie jonger dan 50 jaar is ) én vrijdagavond 22 tot en met zondag 24 januari 2021 ( voor alle leeftijden )
Kosten: € 70,00
Opgave: email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.: 06 30098833, pastoraal werker Frank de Heus
Aantal deelnemers: maximaal 10