Om allerlei redenen kan een bezoek van een pastor of een medeparochiaan gewenst zijn. Het kan gaan om een kennismakingsbezoek, om gewoon contact te krijgen met de pastor of parochie; om bezoek thuis of in het ziekenhuis, bij eenzaamheid of relatieproblemen; om het thuis ontvangen van de communie of wat dan ook. Neem gerust contact op met het centraal secretariaat, met één van de pastores of met één van de coördinatoren van onze bezoekersgroepen. Pastores en medeparochianen maken graag vanuit diverse werkgroepen (onder andere de werkgroep nieuwkomers, werkgroep nazorg, werkgroep ziekenbezoek, wijkcontactpersonen) tijd voor u. Wij ontvangen graag bericht van geboorte, ziekte, overlijden, jubilea en andere wetenswaardigheden. Geef berichten door aan ons centraal secretariaat.

Contactpersonen voor de diverse locaties:
Gerda Roerink, Pancratius, 572 57 34
Ria Noordink, Bonifatius, 572 59 68