Weet u:
Dat er 58 mensen luisteren naar de kerkradio.
Dat we er per 1 januari 2015 weer een nieuwe luisteraar bij hebben.
Dat er een echtpaar is die de kerkradio nog voor geen duizend euro wil missen.
Dat u de vieringen van de Pancratius, de Bonifatius en de Lourdeszaal kunt beluisteren.
Dat er nog toestellen in voorraad zijn.
Dat het toestel zo groot is als een vuist, voorzien van oplaadbare accu, en mee kunt nemen en beluisteren als u een blokje om gaat.
Dat we beginnen met een proef-plaatsing.
Dat de bediening eenvoudig is, beknopte handleiding.
Dat er een extra luidspreker meegeleverd kan worden, voor mensen die minder goed kunnen horen.
Dat € 5,00 per maand niet duur is, omdat u wanneer u de kerkradio luistert u de collecteschaal in de kerk mist en dit gemiddeld op € 1,00 staat.
Dat u contant kunt betalen, maar ook met een machtiging via de bank.
Dat u op elk moment weer kunt opzeggen
Dat we snel zijn met plaatsing en problemen oplossen.
Dat kerkradio via de computer voor de meeste van onze luisteraars te moeilijk is en de nodige investeringen met zich mee brengt bij alle drie de zenders.
Dat wanneer u tevreden bent het aan iedereen mag vertellen.
Dat wanneer u klachten hebt het alleen aan ons moet vertellen.

Wilt u informatie of hebt u specifieke vragen over de kerkradio dan kunt u bij onderstaande personen terecht. Er zijn nog kerkradio’s beschikbaar.

Pancratiuskerk en Lourdeszaal:

Contactpersoon: Johan Eijsink